Banner for Espa

Τα νέα μας

Το "Κατά Ιωάννη" του Σπύρου Πετρουλάκη παρουσιάζεται στην Κομοτηνή

26.05.2022

Το βιβλίο του συγγραφέα Σπύρου Πετρουλάκη με τίτλο «Κατά Ιωάννη» παρουσιάζουν την Πέμπτη, 02 Ιουνίου και ώρα 19:30 στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής, τα Βιβλιοχαρτοπωλεία «Βαφειάδης», Σύλλογος Κρητών Ν.Ροδόπης «Ο Ψηλορείτης» και οι εκδόσεις «Μίνωας» με την Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής στο πλαίσιο των δράσεων που υλοποιούνται με την ΚΟΙΝΣΕΠ "Κομοτηνή Εν Δράση".

Ομιλήτρια: Ρένα Σαμαρά Μάινα, φιλόλογος
Αφήγηση: Λεύκη Σαραντινού, συγγραφέας και ιστορικός
Μουσική: Λεύκη Σαραντινού, Βασίλης Βαφειάδης

Ο συγγραφέας θα παρουσιάσει το βιβλίο του, θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

poster

Ο Σπύρος Πετρουλάκης γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα, έχοντας ζήσει επίσης στο Ρέθυμνο και στα Χανιά από όπου και κατάγεται. Έχει δύο παιδιά, την Ειρήνη και τον Κωνσταντίνο. Είναι συνθέτης και στιχουργός και έχει συμμετάσχει σε μουσικές παραστάσεις και συναυλίες σε όλη την Ελλάδα. Τραγούδια του περιλαμβάνονται σε CD πολλών γνωστών καλλιτεχνών, ενώ έχει γράψει μουσική και τραγούδια για ντοκιμαντέρ και θεα­τρικές παραστάσεις.

Ασχολείται με τη φωτογραφία (φωτογραφίες του έχουν βραβευτεί και δημοσιευτεί σε ευρωπαϊκά περιοδικά), είναι αφηγητής παραμυθιών, προπονητής και Πανελληνιονίκης στο άθλημα του Taekwondo και έχει ως χόμπι την αναρρίχηση και τις καταδύσεις.

Από τις εκδόσεις Μίνωας κυκλοφορούν τα μυθιστορήματά του Το παράθυρο της Νεφέλης (2014), Η εξομολόγηση (2015), H Παναγιά της φωτιάς (2016), Το τελευταίο δαχτυλίδι (2017), Αμαλία (2018), Σασμός (2019), Η νύχτα της αλήθειας (2020), Το Ναυάγιο (2021) καθώς και τα βιβλία του για παιδιά Στα χνάρια του κουρσάρου Μπαρμπαρόσα (2014), Ο θησαυρός του Κυβερνήτη (2015), Ο δράκος Μπουρμπουλήθρας (2016), Η συνταγή της ευτυχίας (2016) και Το αθάνατο νερό (2019).