Banner for Espa

Τα νέα μας

“Master Class Συγγραφής” με τον Κώστα Κρομμύδα

31.03.2021

Λίγα λόγια για το πρόγραμμα

Το παρόν project, αποτελεί πρωτοπορία για τα ελληνικά δεδομένα, καθώς ξεφεύγει από τα όρια ενός συνηθισμένου σεμιναρίου δημιουργικής γραφής, δίνοντας βάση στην κατάκτηση της συγγραφικής επιτυχίας. Πολλές ερωτήσεις που βασανίζουν έναν νέο φιλόδοξο συγγραφέα απαντώνται γλαφυρά, μέσα από ολιγόλεπτα βίντεο υψηλής ποιότητας παραγωγής. Πρόκειται για ένα Masterclass λοιπόν που θα σταθεί οδηγός και αρωγός σε κάθε άνθρωπο που θέλει να ασχοληθεί με σοβαρούς όρους με την συγγραφή και την έκδοση.

Αγοράζοντας το πρόγραμμα, θα έχετε πρόσβαση στο υλικό του MASTER CLASS, το οποίο περιλαμβάνει:

  • 4 ώρες μαθημάτων με πάνω από 60 θεματικά βίντεο.
  • 2 βίντεο από τις live συναντήσεις, συνολικής διάρκειας τριών ωρών και είκοσι τριών λεπτών. Σε αυτές τις συναντήσεις απαντήθηκαν όλες οι ερωτήσεις των συμμετεχόντων από το συγγραφέα λύνοντας βασικές απορίες.
  • Συγγραφή μικρής ιστορίας με δοσμένη θεματολογία. (Προαιρετικά*)
  • 1 ώρα, προσωπική συνεδρία με τον κύριο Κρομμύδα. (Μετά την ολοκλήρωση θέασης όλων των βίντεο.)

Επίσης, θα έχετε πρόσβαση και σε οποιοδήποτε άλλο υλικό θα αναρτηθεί στο μέλλον και στο τέλος και εφόσον έχετε ολοκληρώσει τη θέαση όλων των βίντεο και την τακτοποίηση της εξόφλησης του προγράμματος θα λάβετε το πιστοποιητικό παρακολούθησης.

*Η συγγραφή της μικρής ιστορίας θα αναλυθεί στην προσωπική συνεδρία εστιάζοντας σε θέματα γραφής, δομής και ανάπτυξης ενός λογοτεχνικού κειμένου.  

Περισσότερες πληροφορίες

https://itravelpoetry-s-master-class.teachable.com/p/master-class

www.kostaskrommydas.gr

Ποιος είναι ο Κώστας Κρομμύδας

Συγγραφέας και Ηθοποιός. Aπόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου. Έχουν εκδοθεί 8 μυθιστορήματά του από τις εκδόσεις Διόπτρα και έχει πουλήσει παραπάνω από 200,000 αντίτυπα στην Ελλάδα και το Εξωτερικό. Το βιβλίο του με τον τίτλο «Ουρανόεσσα» βραβεύτηκε ως το καλύτερο μυθιστόρημα της χρονιάς στην κατηγορία «Ηρωίδα έμπνευση». Τα τελευταία 11 χρόνια έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 500 εκδηλώσεις για τα βιβλία του, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ως ηθοποιός έχει πάρει μέρος σε πολλές παραγωγές στο θέατρο, στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Συμμετείχε στον 3ο και 4ο κύκλο της δημοφιλούς αγγλικής σειράς «The Durrells». Έχει διδάξει υποκριτική σε πολλές δραματικές σχολές και «δημόσιο λόγο-public speech» στην σχολή δημοσιογραφίας του ΑΝΤ1. Αρθρογραφεί σε sites, εφημερίδες και περιοδικά.