Banner for Espa

Τα νέα μας

Το e-Vafeiadis.gr στηρίζει το #menoumespiti

17.03.2020

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους εργαζομένους και στους πελάτες των καταστημάτων μας και με στόχο την προάσπιση της δημόσιας υγείας από την πανδημία COVID-19, τα Βιβλιοχαρτοπωλεία Βαφειάδης, λαμβάνοντας υπόψη την Κοινή Υπουργική Απόφαση, αναστέλλουν την λειτουργία των 2 φυσικών καταστημάτων τους στην Κομοτηνή, από την Τετάρτη 18/03/2020 μέχρι νεοτέρας.

Μπροστά σε αυτή την πρωτόγνωρη κρίση, η πιο αποτελεσματική προστασία για όλους μας είναι η υπεύθυνη στάση μας: Μένουμε σπίτι, περιορίζουμε τις άσκοπες μετακινήσεις και ακολουθούμε τις οδηγίες των Αρμόδιων Αρχών Υγείας.

menoumespiti

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, e-Vafeiadis.gr, θα εξακολουθεί να λειτουργεί κανονικά και να εξυπηρετεί όσο το δυνατόν καλύτερα τις online παραγγελίες σας.

Σας ενημερώνουμε πως:

  • Κάθε online παραγγελία σας προετοιμάζεται από συνεργάτη μας που φοράει γάντια και τη συσκευάζει σε χώρο που απολυμαίνεται συστηματικά.
  • Το τηλεφωνικό μας κέντρο (2531306820) θα λειτουργεί κανονικά για τις παραγγελίες σας, καθώς και το email της εταιρείας info@e-vafeiadis.gr θα είναι στη διάθεσή σας.
  • Οι οδηγοί μας, για παραδώσεις εντός Κομοτηνής, είναι εξοπλισμένοι με αντισηπτικά και γάντια και μπορούν να παραδώσουν τις παραγγελίες στην πόρτα σας, με τη δυνατότητα ανέπαφης παράδοσης εφόσον η παραγγελία έχει εξοφληθεί ηλεκτρονικά.

Σας παρακαλούμε, μείνετε σπίτι και πραγματοποιήστε τις αγορές σας με ασφάλεια στο www.e-vafeiadis.gr.