Banner for Espa

Τα νέα μας

Το "Συναξάρια Της Μικρής Πατρίδας" του Θοδωρής Παπαθεοδώρου παρουσιάζεται στην Κομοτηνή

30.04.2019

Το βιβλίο του συγγραφέα Θοδωρή Παπαθεοδώρου με τίτλο «Συναξάρια Της Μικρής Πατρίδας» παρουσιάζουν την προσεχή Τετάρτη, 08 Μαΐου και ώρα 20:00 στην Λέσχη Κομοτηναίων (υπόγειος όροφος), τα Βιβλιοχαρτοπωλεία «Βαφειάδης», σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Χορευτικό Σύλλογο Θρακών Κομοτηνής και τις εκδόσεις «Ψυχογιός».

Ο συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου του!

poster

Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ μέχρι σήμερα έχει δημοσιεύσει δεκατέσσερα μυθιστορήματα ενηλίκων, ένα νεανικό μυθιστόρημα και δύο βιβλία για παιδιά πρώτης σχολικής ηλικίας, ενώ έχει συμμετάσχει σε τρεις συλλογές διηγημάτων.
 
Ασχολείται επίσης με τη συγγραφή σεναρίων και θεατρικών έργων, αλλά και πολιτικών θρίλερ, όπως τα “SΦΑΓΕΙΟ SΑΛΟΝΙΚΗΣ” και «ΜΑΥΡΗ ΑΥΓΗ» με το ψευδώνυμο Θάνος Δραγούμης.
 
Το μυθιστόρημά του «Οι εφτά ουρανοί της ευτυχίας»  τιμήθηκε με το Βραβείο Σύγχρονου Ελληνικού Μυθιστορήματος, ενώ «Το Ασπρολούλουδο του Βοσπόρου» με το Βραβείο Καλύτερου Έργου Μνήμης 2003-2004 στο πλαίσιο του 20ού Πανελλήνιου Συμποσίου Ποίησης και Πεζογραφίας. Επίσης, το μυθιστόρημα «Οι κόρες της λησμονιάς» ήταν υποψήφιο για το Βραβείο Αναγνωστών – ΕΚΕΒΙ 2010, ενώ το «Οι καιροί της μνήμης» υποψήφιο για το ίδιο βραβείο το 2012, όπου και κατέλαβε τη δεύτερη θέση στις ψήφους των αναγνωστών και των Λεσχών Ανάγνωσης. 

Η τριλογία του «Μακεδονικού Αγώνα» αποτελείται από τα βιβλία "Γυναίκες Της Μικρής Πατρίδας", "Λιανοκέρια Της Μικρής Πατρίδας" και "Συναξάρια Της Μικρής Πατρίδας".