Banner for Espa

Τα νέα μας

Συμβατά μελάνια και τόνερ: Η Active Jet συμφέρει!

17.11.2017
Συμβατά μελάνια και τόνερ: Η Active Jet συμφέρει!Συμβατά μελάνια και τόνερ: Η Active Jet συμφέρει!

Με το κόστος των αυθεντικών μελανιών και τόνερ να αυξάνεται συνεχώς, ιδιαίτερα σε παλαιότερα μοντέλα εκτυπωτών, πολλοί καταναλωτές επιλέγουν συμβατά μελάνια και τόνερ για να μειώσουν το κόστος των εκτυπώσεων τους.

Τι είναι συμβατά μελάνια;

Ο όρος συμβατά μελάνια αναφέρεται σε μια κατηγορία αναλωσίμων εκτυπωτών, η οποία περιλαμβάνει όλα τα μελάνια ή τόνερ τρίτων κατασκευαστών. Δηλαδή, όλα τα αναλώσιμα εκτυπωτών, εκτός από τα αυθεντικά αναλώσιμα που κατασκευάζουν οι γνωστές εταιρίες όπως HP, Canon, Epson κ.α. Τα συμβατά μελάνια, λοιπόν, δεν είναι προϊόντα απομίμησης αλλά «γενόσημα» προϊόντα, που κατασκευάζονται βάσει συγκεκριμένων προδιαγραφών και προορίζονται για χρήση σε συμβατούς με αυτά εκτυπωτές, όπως και τα αυθεντικά μελάνια και τόνερ.

Τα εργοστασιακά κατασκευασμένα συμβατά μελάνια και συμβατά τόνερ είναι 100% καινούργια αναλώσιμα, τα οποία κατασκευάζονται σε εργοστάσια βάσει αυστηρών προδιαγραφών και διαθέτουν ποιοτικές και περιβαλλοντολογικές πιστοποιήσεις. Τα καινούργια συμβατά μελάνια και τόνερ τρίτων κατασκευαστών περνάνε αυστηρότερους ποιοτικούς ελέγχους, ενώ πολλές φορές οι κατασκευάστριες εταιρίες διαθέτουν δικό τους τμήμα έρευνας και ανάπτυξης (R&D) και βελτιώνουν ακόμα περισσότερο τα αναλώσιμα τους με δικές τους, αναγνωρισμένες πατέντες και καινοτομίες. Τα καινούρια συμβατά αναλώσιμα συνδυάζουν με τον καλύτερο τρόπο την οικονομία με την αξιοπιστία και την ποιότητα, αφού κατασκευάζονται μαζικά βάσει συγκεκριμένων προδιαγραφών.

Υπάρχει περίπτωση να χαλάσει ο εκτυπωτής μου;

Εφόσον ακολουθούνται αυστηρά οι οδηγίες χρήσης της κατασκευάστριας εταιρίας του εκτυπωτή σας και οι οδηγίες εγκατάστασης του αναλωσίμου, η πιθανότητα να χαλάσει ο εκτυπωτής σας από συμβατά μελάνια ή τόνερ είναι μηδενική. Ανάλογα βέβαια με την ποιότητα κατασκευής του συμβατού μελανιού ή τόνερ, μπορούν να προκύψουν κάποια προβλήματα κατά τη χρήση, αλλά χωρίς να υπάρχει καμία πιθανότητα να χαλάσει ο εκτυπωτής σας. Για αυτό καλό θα ήταν να προτιμάτε προϊόντα με εγγύση καλής λειτουργίας, σαν αυτά της εταιρείας ActiveJet.

Γιατί να επιλέξω την ActiveJet;

Η Activejet είναι ευρωπαϊκή εταιρεία και μια από τις πιο γνωστές εταιρείες κατασκευής συμβατών αναλωσίμων. Είναι πρωτοπόρος στην κατασκευή συμβατών αναλωσίμων για εκτυπωτές για πάνω από 20 χρόνια. Διαθέτει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις 14.000m2, όπου παράγει, αναγομώνει και διανέμει 13.000 προϊόντα κορυφαίας ποιότητας και απόδοσης σε μελάνια εκτυπωτών ψεκασμού (ink-jet), γραφίτες για εκτυπωτές laser, καθώς και μελανοταινίες  και καρμπονοταινίες fax.

Σε όλα τα στάδια της παραγωγής, τα δοχεία και τα μελάνια ελέγχονται αυστητά και κατασκευάζονται χρησιμοποιώντας σύγχρονη τεχνολογία, που εξασφαλίζει εξαιρετική αξιοπιστία και ανθεκτικότητα μετά από αυστηρές δοκιμές. Για τον λόγο αυτό τα προϊόντα της Active Jet έχουν λάβει πολλά πιστοποιητικά και βραβεία:  όπως:

  • Πιστοποιητικό από το εργαστήριο γραφικής επικοινωνίας της California.
  • Πιστοποιητικό από το imaging Products Laboratory του ιδρύματος Rochester Institute of Technology.
  • Πιστοποιητικό ISO 9001 για την ποιότητα των προϊόντων.
  • Πιστοποιητικό ISO 14001 για την προστασία του περιβάλλοντος.
  • Βραβεία ποιότητας, παραγωγής και ασφάλειας μελανιών, τα οποία μπορείτε να δείτε αναλυτικά στην ιστοσελίδα τους εδώ.

Αν θέλετε να μειώσετε το κόστος των εκτυπώσεών σας, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μη προτιμήσετε τα συμβατά μελάνια και τόνερ έναντι των αυθεντικών. Για ακόμα χαμηλότερο κόστος εκτύπωσης μπορείτε να επιλέξετε συμβατά αναλώσιμα από την αξιόπιστη εταιρεία Almond. Στο e-vafeiadis.gr μπορείτε να βρείτε το κατάλληλο για τον δικό σας εκτυπωτή.