Banner for Espa

Τα νέα μας

Τα ευπώλητα (best sellers) του Οκτωβρίου 2018

02.11.2018

bestsellers

Αυτά είναι τα δέκα πιο εμπορικά βιβλία του Οκτωβρίου, σύμφωνα με τις προτιμήσεις του αναγνωστικού κοινού στα Βιβλιοχαρτοπωλεία Βαφειάδης:

Στην θέση της λίστας φιγουράρει το "Το Χαμόγελο Του Δράκου", το νέο μυθιστόρημα της Αλκυόνης Παπαδάκη, ενώ στην θέση ακολουθεί η πολυαναμενόμενη συνέχεια του ιστορικού μυθιστορήματος "Οι Κόρες Της Ελλάδας 1 - Η Επιστροφή" της Φιλομήλας Λαπατά, με τίτλο "Οι Κόρες Της Ελλάδας 2 - Ο Διχασμός". Στην θέση βρίσκουμε το νέο μυθιστόρημα της Ιωάννας Καρυστιάνη με τίτλο "Χίλιες Ανάσες" και ακολουθεί στη θέση το νεο βιβλίο του Κώστα Ακρίβου με τίτλο "Γάλα Μαγνησίας". Στην θέση των προτιμήσεων του αναγνωστικού κοινού θα βρούμε το νέο μυθιστόρημα του αγαπημένου συγγραφέα 300.000 αναγνωστών Μένιου Σακελλαρόπουλου με τίτλο "Η Πυραμίδα Της Οργής", ενώ πολύ κοντά στην θέση βρίσκεται το νέο βιβλίο του Αύγουστου Κορτώ με τίτλο "Σκυλίσια Ψυχή". "Οι Κύκνοι Το Φθινόπωρο" τιτλοφορείται το νέο βιβλίο της αγαπημένης συγγραφέα 140.000 αντιτύπων Φανής Πανταζή και  βρίσκεται στην θέση στις καρδιές των αναγνωστών, ενώ "Ο Λιμός" του Πάνου Αμυρά είναι στην θέση. Το βιβλίο "Του Φιδιού Το Γάλα" του Γιάννη Ξανθούλη βρίσκεται στην θέση της λίστας, ενώ στην 10η θέση το νέο μυθιστόρημα "Οι Άνθρωποι Στα Δέντρα" της Hanya Yanagihara κλείνει το Top 10 αυτού του μήνα!

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας σε έναν μήνα από τώρα με τα πιο ευπώλητα βιβλία του Νοεμβρίου. Μέχρι τότε καλές αναγνωστικές βουτιές σε όλους!