Banner for Espa

Τα νέα μας

Τα ευπώλητα (best sellers) του Ιουλίου 2018

03.08.2018

bestsellers

Αυτά είναι τα δέκα πιο εμπορικά βιβλία του Ιουλίου, σύμφωνα με τις προτιμήσεις του αναγνωστικού κοινού στα Βιβλιοχαρτοπωλεία Βαφειάδης:

Στην θέση της λίστας φιγουράρει η "Αμαλία" του Σπύρου Πετρουλάκη, ενώ στην θέση ακολουθεί το θρίλερ του καλοκαιριού με τίτλο "Το Δέμα" του Sebatian Fitzek. Στην θέση βρίσκουμε το νέο μυθιστόρημα της Ευαγγελίας Ευσταθίου με τίτλο "Αόρατο Νήμα" και ακολουθεί στη θέση το "Μυρωδιά από σανίδι" του Κώστα Κρομμύδα. Στην θέση των προτιμήσεων του αναγνωστικού κοινού θα βρούμε το νέο μυθιστόρημα της συγγραφέας των best seller Λένας Μαντά με τίτλο "Ζωή σε πόλεμο", ενώ πολύ κοντά στην θέση βρίσκεται το νέο βιβλίο του Paulo Coelho με τίτλο  "Hippie". "Αυτό είναι ζωή: Τότε άλλη μια φορά!" τιτλοφορείται το νέο βιβλίο του διάσημου ψυχοθεραπευτή και συγγραφέα Irvin Yalom και  βρίσκεται στην θέση στις καρδιές των αναγνωστών, ενώ "Το Δώρο" του Στέφανου Ξενάκη είναι στην θέση. Οι "Γυναίκες της μικρής πατρίδας" του Θοδωρή Παπαθεοδώρου βρίσκονται στην θέση της λίστας, ενώ στην 10η θέση το ιστορικό μυθιστόρημα "Γινάτι" του Γιάννη Καλπούζου κλείνει το Top 10 αυτού του μήνα!

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας σε έναν μήνα από τώρα με τα πιο ευπώλητα βιβλία του Αυγούστου. Μέχρι τότε καλές αναγνωστικές βουτιές σε όλους!