Banner for Espa

Τα νέα μας

Παρουσιάστηκαν στην Κομοτηνή οι «Σκληρές Αλήθειες» του Ηλία Μωραΐτη

04.05.2018
Παρουσιάστηκαν στην Κομοτηνή οι «Σκληρές Αλήθειες» του Ηλία ΜωραΐτηΠαρουσιάστηκαν στην Κομοτηνή οι «Σκληρές Αλήθειες» του Ηλία ΜωραΐτηΠαρουσιάστηκαν στην Κομοτηνή οι «Σκληρές Αλήθειες» του Ηλία ΜωραΐτηΠαρουσιάστηκαν στην Κομοτηνή οι «Σκληρές Αλήθειες» του Ηλία Μωραΐτη

Τα βιβλιοχαρτοπωλεία Βαφειάδης και οι εκδόσεις Ψυχογιός, παρουσίασαν το νέο μυθιστορήμα του Ξανθιώτη συγγραφέα Ηλία Μωραΐτη, παρουσία του ιδίου στο Cafe Bar Σβούρα.

Για το βιβλίο μίλησε η ψυχολόγος Λιζέτα Λιούρτα και ο γυναικολόγος Παντελής Διαμαντόπουλος. Ο συγγραφέας συνομίλησε με το κοινό και στο τέλος υπέγραψε αντίτυπα του έργου του και φωτογραφήθηκε με πλήθος κόσμου.

Μια ιστορία πλασμένη «από το πιο φθηνό και ταυτόχρονα μεγαλειώδες υλικό: τους ανθρώπους» όπως τόνισε και ο ίδιος ο συγγραφέας, ο οποίος με μαεστρία, μέσα από την τριτοπρόσωπη και απλή αφήγηση, την συναρπαστική πλοκή και τις συνεχείς ανατροπές δημιούργησε στην πρώτη του συγγραφική προσπάθεια ένα μυθιστόρημα που κερδίζει επάξια την θέση του στην κατηγορία των λογοτεχνικών ψυχολογικών θρίλερ και δη των επιτυχημένων. Μια κατηγορία που έχει «δεινοπαθήσει» στην Ελλάδα και την οποία ωστόσο ο συντοπίτης μας συγγραφέας καταφέρνει με μεγάλη επιτυχία να εκπροσωπήσει, ανανεώνοντας το ενδιαφέρον και τις ελπίδες του «φίλαθλου» αναγνωστικού κοινού του είδους. 

poster

Χορηγός Επικοινωνίας: Παρατηρητής Της Θράκης