Banner for Espa

Τα νέα μας

Τα ευπώλητα (best sellers) του Απριλίου 2018

02.05.2018

bestsellers

Αυτά είναι τα δέκα πιο εμπορικά βιβλία του Απριλίου, σύμφωνα με τις προτιμήσεις του αναγνωστικού κοινού στα Βιβλιοχαρτοπωλεία Βαφειάδης:

Στην 1η θέση της λίστας φιγουράρει το ιστορικό μυθιστόρημα Γινάτι, του Γιάννη Καλπούζου, ενώ στην 2η θέση ακολουθεί το νέο μυθιστόρημα της Χρυσηίδας Δημουλίδου "Οι πολυθρόνες των Δράκων"! Στην 3η θέση βρίσκουμε το νέο βιβλίο της Ευαγγελίας Ευσταθίου με τον τίτλο "Αόρατο Νήμα", ενώ στην 4η θέση θα βρούμε το νέο ιστορικό μυθιστόρημα του Θοδωρή Παπαθεοδώρου με τίτλο "Γυναίκες της μικρής Πατρίδας". Ο Κώστας Κρομμύδας και το "Μυρωδιά από σανίδι" αγαπήθηκε από την πρώτη κι όλας ημέρα κυκλοφορίας του και βρίσκεται στην 5η θέση των προτιμήσεων του αναγνωστικού κοινού, ενώ πολύ κοντά στην 6η θέση βρίσκεται η "Αμαλία" του Σπύρου Πετρουλάκη, που έχει αφήσει πολύ θετικές εντυπώσεις! Το "Φωτιά στα Σαββατόπαχα" του Αύγουστου Κορτώ κατέκτησε την 7η θέση στις καρδιές των αναγνωστών για τον μήνα Απρίλιο, ενώ ο ροκ σταρ της αστυνομικής λογοτεχνίας Jo Nesbo και το "Μάκβεθ" βρίσκεται στην 8η θέση. Το magnus opus του Paul Auster "4 3 2 1", που αποτελεί έναν εξαίρετο συγγραφικό άθλο, βρίσκεται στην 9η θέση της λίστας, ενώ το "Θεοί από στάχτη" της Πασχαλίας Τραυλού κλείνει το Top 10 αυτού του μήνα!

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας σε έναν μήνα από τώρα με τα πιο ευπώλητα βιβλία του Μαΐου. Μέχρι τότε καλές αναγνωστικές βουτιές σε όλους!