• Ανακάλυψε τα καλύτερα σχολικά είδη με ένα click!

    Προβολή

  • Ανακάλυψε τις καλύτερες σχολικές τσάντες με ένα click!

    Προβολή

  • Ανακάλυψε τον ιδανικό μαρκαδόρο για κάθε χρήση!

    Προβολή

Τρόποι Αποστολής - Πληρωμής

Τρόποι Αποστολής

Τα Βιβλιοχαρτοπωλεία Βαφειάδης σας παρέχουν τους παρακάτω τρόπους αποστολής:

1. Για την Κομοτηνή :

Η παραγγελία σας θα παραδοθεί στον χώρο σας ΔΩΡΕΑΝ από φορτηγό της εταιρείας μας.

2. Για τον υπόλοιπο νομό Ροδόπης :

Οι παραγγελίες άνω των €30,00 παραδίδονται στον χώρο σας ΔΩΡΕΑΝ από φορτηγό της εταιρείας μας. Για μικρότερες παραγγελίες το κόστος των μεταφορικών ανέρχεται στα 3,00€ και δεν υπάρχει έξτρα επιβάρυνση για την υπηρεσία της αντικαταβολής.

3. Για την υπόλοιπη Ελλάδα :

- Αποστολή με Ταχυδρομείο/ΕΛΤΑ

Οι παραγγελίες άνω των 30,00€ και μέχρι 2 κιλά παραδίδονται στον χώρο σας ΔΩΡΕΑΝ, αφού πρώτα γίνει κατάθεση ολόκληρου του ποσού της παραγγελίας σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας. Το κόστος των μεταφορικών για μικρότερες παραγγελίες και μέχρι 2 κιλά ανέρχεται στα 3,00€ και αυξάνεται κατά 0,50€ για κάθε επιπλέον κιλό. Η πληρωμή της παραγγελίας σας γίνεται είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας, είτε με την υπηρεσία της αντικαταβολής, η οποία έχει έξτρα επιβάρυνση 2,50€. Η αποστολή και παράδοση της ορίζεται σε 3-6 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αποστολής.

- Αποστολή με Courier

Οι παραγγελίες άνω των 50,00€ και μέχρι 2 κιλά παραδίδονται στον χώρο σας ΔΩΡΕΑΝ από ταχυμεταφορική εταιρεία, αφού πρώτα γίνει κατάθεση ολόκληρου του ποσού της παραγγελίας σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας. Το κόστος των μεταφορικών για μικρότερες παραγγελίες και μέχρι 2 κιλά ανέρχεται στα 5,00€ και αυξάνεται κατά 1,00€ για κάθε επιπλέον κιλό. Η πληρωμή της παραγγελίας σας γίνεται είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας, είτε με την υπηρεσία της αντικαταβολής, η οποία έχει έξτρα επιβάρυνση 3,50€. Για απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές, το κόστος ενδέχεται να διαφοροποιηθεί. Σε κάθε περίπτωση, θα σας ενημερώσουμε για τυχόν επιβαρύνσεις στα έξοδα μεταφοράς. Η αποστολή και παράδοση της ορίζεται σε 1-2 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αποστολής.

- Αποστολή με πρακτορείο μεταφορών

Για τα βαριά αντικείμενα που θέλετε να σας στείλουμε συμφέρει η αποστολή με πρακτορείο μεταφορών (παραλαβή από την έδρα του πρακτορείου). Η χρέωση στην περίπτωση αυτή είναι 5 - 15,00€ για κάθε δέμα αναλόγως τον όγκο του δέματος, ενώ δυστυχώς δεν γίνεται δεκτή η αντικαταβολή. Θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σε τραπεζικό μας λογαριασμό, σε μια από τις συμβεβλημένες τράπεζες, αφού σας ενημερώσουμε τηλεφωνικώς για αυτό. Η αποστολή και παράδοση της ορίζεται σε 3-6 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αποστολής.

Οι παραπάνω χρόνοι παράδοσης αφορούν εργάσιμες ημέρες (εξαιρούνται τα Σαββατοκύριακα και οι αργίες) και μπορεί να διαφοροποιηθούν ανάλογα με τις συνθήκες. Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς. 

4. Παραλαβή της παραγγελίας σε ένα από τα καταστήματα μας :

Κάντε την παραγγελία σας και παραλάβετε τα προϊόντα σας την επόμενη μέρα από ένα από τα καταστήματα μας που σας βολεύει, αφού πρώτα σας έχουμε ενημερώσει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που έχετε παραγγείλει. Εφόσον επιλέξετε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα, η εξόφληση της παραγγελίας θα γίνει με πληρωμή στο ταμείο του καταστήματος

Τρόποι Πληρωμής

Τα Βιβλιοχαρτοπωλεία Βαφειάδης σας παρέχουν τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

1. Μέσω αντικαταβολής για το νομό Ροδόπης:

Τα προϊόντα έρχονται μέσω των οδηγών μας και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής.

2. Μέσω αντικαταβολής Courier για την υπόλοιπη Ελλάδα:

Τα προϊόντα έρχονται μέσω των οδηγών της εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο με την παράδοση της παραγγελίας στον χώρο σας.

3. Μέσω αντικαταβολής Ταχυδρομείο/ΕΛΤΑ για την υπόλοιπη Ελλάδα:

Έρχεται ειδοποίηση στον χώρο σας και παραλαμβάνετε το δέμα σας από τα ΕΛΤΑ, όπου και το εξοφλείτε.

4. Μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό:

Μπορείτε να μας καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας σε έναν από τους λογαριασμούς μας (Δικαιούχος : Γ.Βαφειάδης & ΣΙΑ ΟΕ). Συνεννοηθείτε μαζί μας για το ακριβές ποσό με τα έξοδα αποστολής και εκμεταλλευτείτε την νέα δυνατότητα του Web Banking!

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ    - Αριθμός Λογαριασμού : 5357051446775     | IBAN : GR23 0172 3570 0053 5705 1446 775
ΤΡΑΠΕΖΑ ALPHABANK - Αριθμός Λογαριασμού : 910002002007637 | IBAN : GR98 0140 9100 9100 0200 2007 637
ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΘΝΙΚΗ       - Αριθμός Λογαριασμού : 35444000893        | IBAN : GR26 0110 3540 0000 3544 4000 893

Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας ένα email στο order@e-vafeiadis.gr για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η πληρωμή της παραγγελίας σας. Διαφορετικά μπορείτε να μας ενημερώσετε είτε τηλεφωνικά στο 2531023072, είτε μέσω fax στο 2531023001. Σε περίπτωση που επιλέξετε την κατάθεση μέσω web banking από άλλη τράπεζα εκτός των παραπάνω συνεργαζόμενων της εταιρίας μας, ενδέχεται η τράπεζα να σας χρεώσει έξοδα τραπέζης για τη συναλλαγή και να υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση της συναλλαγής.