• Ανακάλυψε τα καλύτερα σχολικά είδη με ένα click!

    Προβολή

  • Ανακάλυψε τις καλύτερες σχολικές τσάντες με ένα click!

    Προβολή

  • Ανακάλυψε τον ιδανικό μαρκαδόρο για κάθε χρήση!

    Προβολή

Εταιρικό Προφίλ

Βιβλιοχαρτοπωλεία Βαφειάδης από το 1955

...τρεις γενιές ένα κοινό χαρακτηριστικό:

"ο σεβασμός προς τον πελάτη"

 

Η πορεία μας

Μια από τις παλαιότερες και πιο γνωστές επωνυμίες καταστημάτων στην πρόσφατη ιστορία της Κομοτηνής είναι αυτή των Βιβλιοχαρτοπωλείων Βαφειάδης. Το πρώτο βιβλιοπωλείο ξεκίνησε την λειτουργία του το 1955 στην οδό Βενιζέλου 32, από τον Βασίλη Βαφειάδη, και έκτοτε αποτελεί σημείο αναφοράς στον πιο εμπορικό πεζόδρομο της πόλης. Στην πορεία του χρόνου επεκτάθηκε σε δυο ορόφους άριστα εξοπλισμένους με βιβλία και χαρτοσχολικά είδη, εξυπηρετώντας τις ανάγκες των κατοίκων του νομού στις καλύτερες τιμές της ευρύτερης περιοχής.

Η επιχείρηση αναπτύχθηκε σε οικογενειακή βάση. Τα ηνία της επιχείρησης έχει αναλάβει ο υιός Γιώργος Βαφειάδης, ο οποίος το 1983-1984, μέσα από τις ανάγκες που δημιούργησε η αγορά, αποφάσισε να επεκτείνει την επιχείρηση σε νέο ιδιόκτητο κτίριο επί της οδού Βενιζέλου 36, το οποίο σήμερα μετρά τρεις ορόφους εξυπηρετώντας πελάτες λιανικής και B2B.

Το 2009, και μέσα από την κατανόηση της ανάγκης των πελατών να του να εξυπηρετούνται πιο εύκολα και άμεσα, δημιουργείται από την επιχείρηση το δεύτερο κατάστημα στην οδό Μεραρχίας Σερρών 40, έκτασης 500m2, υψηλών προδιαγραφών, με ιδιόκτητο χώρο parking και χώρο φορτοεκφόρτωσης εμπορευμάτων, με στόχο να εξυπηρετούνται ευκολότερα οι επιχειρησιακοί πελάτες αλλά και οι πελάτες λιανικής ολόκληρου του νομού.

Και τα δυο καταστήματα διαθέτουν για το κοινό ευρεία γκάμα προϊόντων που περιλαμβάνει πλέον βιβλία, γραφική ύλη, εξοπλισμός και οργάνωση γραφείου, χαρτικά είδη, σχολικά είδη και αξεσουάρ, αναλώσιμα και περιφερειακά Η/Υ, είδη σχεδίου και ζωγραφικής, υλικά χειροτεχνικών κατασκευών, είδη δώρου και παιχνίδια, κ.ά.

Σήμερα στην επιχείρηση έχει εισέλθει σταδιακά η τρίτη γενιά και όλοι οι εργαζόμενοι είναι άρτια εκπαιδευμένοι, γνωρίζουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες προκειμένου να ικανοποιήσουν τους πελάτες των καταστημάτων και είναι αφοσιωμένοι στις αρχές της επιχείρησης. Ενημερώνονται καθημερινά για τις εξελίξεις και παρακολοθούν τακτικά σεμινάρια. Το συγκριτικό πλεόνεκτημα των καταστημάτων είναι η τίμια αντιμετώπιση προς τον πελάτη και οι αποδεδειγμένα φιλικές τιμές προς τον καταναλωτή.

Όραμα

Όραμα μας είναι να προσφέρουμε καθημερινά την καλύτερη και τίμια εξυπηρέτηση μέσα από εξατομικευμένες λύσεις στους πελάτες μας, διατηρώντας μια ευρεία γκάμα προϊόντων στα δυο ιδιόκτητα πολυώροφα καταστήματα μας. 

Αξίες

Τα Βιβλιοχαρτοπωλεία Βαφειάδης, σαν φυσικός χώρος πώλησης βιβλίων, χαρτοπωλιακών ειδών, αναλώσιμων Η/Υ και εκπαιδευτικών παιχνιδιών, αποτελούν αδιαμφισβήτητα έναν χώρο γνώσης. Η λειτουργία των καταστημάτων μας, είναι προσανατολισμένη στην ποιότητα, την άριστη εξυπηρέτηση και τις λογικές και δίκαιες τιμές. Ο σεβασμός προς τον πελάτη και τον συνεργάτη μας, την κοινωνία και το περιβάλλον θεωρείται δεδομένος. Οι επισκέπτες των καταστημάτων μας είναι πάνω από όλα φίλοι.

Στόχοι

Στοχεύουμε στην καθημερινή βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχουμε στον καταναλωτή, στο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που διαθέτουμε στην αγορά, τη συνεχή ενημέρωση για νέα προϊόντα, την ανάπτυξη και τον εμπλουτισμό της γκάμας μας, την άμεση διαθεσιμότητα σε ικανοποιητική ποσότητα σε όλα τα είδη μας, την επέκταση της διανομής και την άμεση και ουσιαστική εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Σκοπός

Να καλύπτουμε τις τρέχουσες και μελλοντικές ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών μας, διατηρώντας την κυρίαρχη θέση μας στην αγορά.

Κοινωνική προσφορά

Η επιχείρηση σχεδιάζει την υλοποίηση ενός στοχευμένου προγράμματος εταιρικής και κοινωνικής ευθύνης, με κατεύθυνση προς την κοινωνία και το περιβάλλον, θέτοντας τον άνθρωπο στο επίκεντρο των ενεργειών της. Ειδικά στην περίοδο της κρίσης τα καταστήματα μας είναι σε θέση να πραγματοποιούν ειδικές εκπτώσεις και φιλικούς τρόπους πληρωμής στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες όπως είναι οι άνεργοι και οι πολύτεκνες οικογένειες.

Πελάτες που μας εμπιστεύονται

Καθημερινή μας ανταμοιβή, η ηγετική θέση, η εμπιστοσύνη και η προτίμηση που μας δείχνουν οι καταναλωτές και οι συνεργάτες μας για πάνω από μισό αιώνα. Στο πελατολόγιο μας, εκτός από τους ιδιώτες, ξεχωρίζουν και τα ονόματα του συνόλου των μεγαλύτερων επιχειρήσεων του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα που δραστηριοποιούνται στο νομό μας.


XPQ