• Ανακάλυψε τα καλύτερα σχολικά είδη με ένα click!

    Προβολή

  • Ανακάλυψε τις καλύτερες σχολικές τσάντες με ένα click!

    Προβολή

  • Ανακάλυψε τον ιδανικό μαρκαδόρο για κάθε χρήση!

    Προβολή

Τρόποι Παραγγελίας

Επικοινωνία

Τα Βιβλιοχαρτοπωλεία Βαφειάδης σας παρέχουν τους παρακάτω τρόπους παραγγελίας :

1. Online Παραγγελία :

Βρείτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν από τις διάφορες θεματικές και προϊοντικές σελίδες. Πηγαίνεται στη σελίδα Παραγγελία και συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας πληκτρολογώντας στην περιοχή του μηνύματος τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν με τις ποσότητες που τα ζητάτε. Μόλις ολοκληρωθεί η επεξεργασία της παραγγελίας σας, θα λάβετε άμεσα στο e-mail του λογαριασμού σας σχετική επιβεβαίωση, όπου αναφέρονται αναλυτικά όλα τα στοιχεία της και χρήσιμες πληροφορίες. Από αυτή τη στιγμή και μετά η αποθήκη μας αναλαμβάνει τη διεκπεραίωση της παραγγελίας σας και όταν η παραγγελία σας αποσταλεί θα σας ενημερώσουμε με νέο μήνυμα στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μας έχετε δηλώσει για τον αριθμό αποστολής της (ΕΛΤΑ ή Courier Tracking Number).

2. Παραγγελία μέσω Facebook :

Στείλτε μας μήνυμα-inbox στη σελίδα μας στο Facebook με τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και σύντομα ένας εκπρόσωπος της εταιρίας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για την διαθεσιμότητα τους και τους τρόπους αποστολής/πληρωμής!

3. Παραγγελία μέσω e-mail :

Μπορείτε να αποστείλετε τη παραγγελία σας στο e-mail order@e-vafeiadis.gr. Αναγράψτε τα προϊόντα και τις ποσότητες που τα επιθυμείτε, τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την διαθεσιμότητα τους και την αποστολή της παραγγελίας σας.

4. Τηλεφωνική Παραγγελία :

Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο 2531023072 ή μέσω fax στο 2531023001.

5. Επίσκεψη στο Κατάστημα :

Ενημερώστε μας για το προϊόν που σας ενδιαφέρει και περάστε να το πάρετε από ένα κατάστημα μας. Δείτε εδώ τα καταστήματα μας στην Κομοτηνή και διαλέξτε αυτό που σας εξυπηρετεί!