• Ανακάλυψε τα καλύτερα σχολικά είδη με ένα click!

    Προβολή

  • Ανακάλυψε τις καλύτερες σχολικές τσάντες με ένα click!

    Προβολή

  • Ανακάλυψε τον ιδανικό μαρκαδόρο για κάθε χρήση!

    Προβολή

Βοήθεια

Βοήθεια

Προϊόντα και Υπηρεσίες

Για να διευκολύνουμε την αναζήτηση σας έχουμε κατατάξει  τα προϊόντα μας σε κατηγορίες, όπου μπορείτε να περιηγηθείτε και να βρείτε το προϊόν της επιθυμίας σας. Όλες οι κατηγορίες βρίσκονται στο μενού "Προϊόντα" στo επάνω μέρος της σελίδας αλλά και στο μέσο της αρχικής σελίδας. Επιλέγοντας μία από αυτές θα μεταφερθείτε αυτόματα σε σελίδες παρουσίασης των προϊόντων της κατηγορίας. Οι σελίδες που εμφανίζουν τα προϊόντα μιας κατηγορίας αποτελούν τα «εικονικά ράφια»  της ηλεκτρονικής μας σελίδας. Τα προϊόντα παρουσιάζονται με τα βασικά χαρακτηριστικά τους, τις συνοδευτικές φωτογραφίες και φυσικά την τιμή τους.

Αναζήτηση

Αν ψάχνετε  κάποιο συγκεκριμένο προϊόν, μπορείτε να το βρείτε μέσω της αναζήτησης. Η επιλογή αυτή σας δίνεται στο επάνω δεξί μέρος της σελίδας και σας δίνει τη δυνατότητα χρησιμοποιώντας μια λέξη-κλειδί, να εντοπίσετε το προϊόν σας ανάμεσα σε όλες τις εγγραφές. Τα κριτήρια της αναζήτησης πρέπει να είναι συγκεκριμένα καθώς η επιλογή αυτή αφορά μόνο τον τίτλο του προϊόντος.

Newsletters

Η ηλεκτρονικη σελίδα μας σας δίνει την δυνατότητα να λαμβάνετε στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση ενημερωτικά δελτιά (Newsletters) που θα σας ενημερώνουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα για όλες τις προσφορές τα τελευταία νέα της επιχείρησης μας. Αν επιθυμείτε να ενεργοποιήσετε την συγκεκριμένη υπηρεσία κάντε κλικ στο μενού “Newsletter” που βρίσκεται στο δεξί επάνω μέρος της σελίδας. Στην συνέχεια  συμπληρώστε στη φόρμα το e-mail σας, και πατήστε το κουμπί "Εγγραφή".

Επικοινωνία

Εαν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας ή επιθυμείτε να μας γράψετε τα σχόλια - παρατηρήσεις σας σχετικά με το site μας κάντε κλικ στο μενού "Επικοινωνία". Συμπληρώστε στην φόρμα που θα εμφανιστεί τα προσωπικά σας στοιχεία αλλα και τα σχόλια-παρατηρήσεις σας και πατήστε το κουμπί «Αποστολή».

Τρόποι Παραγγελίας

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας εχουμε δημιουργήσει 5 διαφορετικούς τρόπους παραγγελίας οι οποίοι σας παρέχουν την δυνατότητα να δώσετε την παραγγελία άμεσα και εύκολα 24ωρες το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα. Μπορείτε να δείτε εδώ όλους τους τρόπους παραγγελίας αναλυτικά.

Τρόποι Αποστολής και Πληρωμής της Παραγγελίας

Η ηλεκτρονική μας σελίδα σας προσφέρει κάποιες επιλογές εξόφλησης των προϊόντων που έχετε παραγγείλει ή σκοπεύετε να παραγγείλετε. Τις διαθέσιμες επιλογές, καθώς και το κόστος των μεταφορικών, μπορείτε να τα δείτε αναλυτικά κάνοντας κλικ εδώ.

Συχνές Ερωτήσεις

Ακολουθούν συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις αναφορικά με τους τρόπους παραγγελίας, αποστολής και πληρωμής από το website μας. Επιλέγοντας την ερώτηση του ενδιαφέροντος σας εμφανίζεται η αντίστοιχη απάντηση. Εάν έχετε περαιτέρω ερωτήματα μπορείτε να μας τα αποστείλετε με τον τρόπο που σας εξυπηρετεί από τη σελίδα "Επικοινωνία".

Πως μπορώ να ενημερωθώ για την εξέλιξη της παραγγελίας μου;

Μόλις ολοκληρωθεί η επεξεργασία της παραγγελίας σας, θα λάβετε άμεσα στο e-mail του λογαριασμού σας σχετική επιβεβαίωση, όπου αναφέρονται αναλυτικά όλα τα στοιχεία της και χρήσιμες πληροφορίες. Από αυτή τη στιγμή και μετά η αποθήκη μας αναλαμβάνει τη διεκπεραίωση της παραγγελίας σας και όταν η παραγγελία σας αποσταλεί θα σας ενημερώσουμε με νέο μήνυμα στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μας έχετε δηλώσει για τον αριθμό αποστολής της (ΕΛΤΑ ή Courier Tracking Number).

Πως μπορώ να παραγγείλω και να παραλάβει το δέμα άλλος αντί εμού;

Κατά τη διάρκεια της παραγγελίας μπορείτε να επιλέξετε άλλον παραλήπτη και διεύθυνση παράδοσης από τη δική σας. Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει τη μέθοδο πληρωμής με αντικαταβολή, είναι υποχρέωσή σας να έχετε ενημερώσει τον παραλήπτη ότι πρόκειται να του παραδοθεί και να ζητηθεί η πληρωμή του με μετρητά.

Πως μπορώ να στείλω μια παραγγελία δώρο σε κάποιον γνωστό μου;

Μπορείτε να κάνετε εσείς την παραγγελία και να δώσετε διαφορετικό παραλήπτη (με τα στοιχεία του), μόνο εάν επιλέξετε οποιοδήποτε άλλο τρόπο πληρωμής εκτός της αντικαταβολής.

Μπορώ να παραλάβω στο μέρος που μένω;

Τα Βιβλιοχαρτοπωλεία Βαφειάδης αποστέλλουν τα προϊόντα τους και στο πιο απομακρυσμένο μέρος της Ελλάδας. Η εταιρεία κούριερ με την οποία συνεργαζόμαστε θα μεταφέρει το δέμα σας στην κοντινότερη πόλη ή κωμόπολη της περιοχής σας και θα διευθετήσει την παράδοση του πακέτου σας άμεσα.

Πότε θα έχω την παραγγελία μου;

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 24 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 1-2 εργάσιμων ημερών (εφόσον αποσταλεί με courier) ή 3-6 εργάσιμων ημερών (εφόσον αποσταλεί με ΕΛΤΑ).

Ποιες ώρες θα γίνει η παράδοση του πακέτου μου;

Οι συνήθεις ώρες παράδοσης από την εταιρεία κούριερ είναι από τις 10.00 έως τις 18.00. Εάν επιθυμείτε συγκεκριμένο διάστημα (απαραίτητα τριών ωρών) παρακαλούμε συμπληρώστε το στα σχόλια της παραγγελίας.

Τι θα συμβεί εάν λείπω κατά την ώρα της παράδοσης του courier;

Στην περίπτωση απουσίας σας η εταιρεία κούριερ θα σας αφήσει σχετικό γραπτό ειδοποιητήριο σημείωμα ή sms και θα προγραμματιστεί παραλαβή για την επόμενη ημέρα. Εάν γνωρίζετε ότι πρόκειται να λείπετε, παρακαλούμε καλέστε τους για να συνεννοηθείτε για την παράδοση του δέματος σας σε κοντινή ημερομηνία που να σας βολεύει. Σε κάθε περίπτωση, είμαστε στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσουμε σε τυχόν συνεννόηση.

Μπορώ να επιστρέψω κάποιο ελαττωματικό προϊόν;

Η ποιότητα των προϊόντων των Βιβλιοχαρτοπωλείων Βαφειάδης είναι εγγυημένη. Αν παρόλα αυτά φτάσει στα χέρια σας ένα ελαττωματικό προϊόν δείτε αναλυτικά με ένα κλικ εδώ (ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ - 8. Επιστροφές προϊόντων) την πολιτική επιστροφών της εταιρείας μας.

Θα ήθελα να ακυρώσω την παραγγελία μου ή μέρος αυτής. Πώς μπορώ να το κάνω;

Μπορείτε να κάνετε αλλαγές ή ακύρωση της παραγγελίας σας, ολόκληρης ή μέρους της, εφόσον δεν έχει ετοιμαστεί για αποστολή. Στην περίπτωση που δεν έχει ετοιμαστεί ή αποσταλεί η παραγγελία σας, επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα order@e-vafeiadis.gr.